Ledig stilling (Bergen/Oslo)

Tørr Bolig AS ekspanderer og ser nå etter prosjektleder i Oslo og Bergen.

Vi er på jakt etter en selvstendig person som kan lede et kommende team på 8-10 tømrere. Vi ser etter deg som ønsker å være med i oppbyggingen av et selskap i vekst.

Du har:

  • Erfaring fra prosjektledelse på byggeplass og god innsikt i kalkulering og prising av byggeoppdrag innen rehabilitering og nybygg.
  • Evnen til å styre flere prosjekter med flere tømrerteam samt evnen til å jobbe systematisk med styringsverktøy som innbefatter HMS og kvalitetsikringssystemer (opplæring/kurs blir gitt)
  • Høy arbeidskapasitet og evnen til å disponere arbeidstiden på en god måte.
  • Mulighet til å jobbe aktivt på prosjekter (som tømrer) i oppstartsperioden for så å gå over i mer administrativ rolle når tømrerteamet er på plass.
  • Solid erfaring som tømrer og har god kjennskap til plan- og bygningslova og tekniske forskrifter, eller evnen til å sette deg inn i dette.

BERGEN:
Vi har umiddelbart behov for prosjektleder i Bergen hvor vi har flere pågående og planlagte prosjekter.

OSLO:
Vi har konkrete planer om oppstart av avdeling i Oslo hvor vi gjennom våre samarbeidspartnere har stor tilgang på arbeid. Her ønsker vi å komme i kontakt med deg som ønsker å være med på oppbygging av avdelingen. Vi har tilgang på kontorlokaler og vil i oppstartfasen stille med en sentral person i selskapet som vil jobbe sammen med deg i oppstartsperioden inntil du er selvgående og alt nødvendig utstyr/verktøy og øvrige fasiliteter er på plass.

Det er ikke satt noe konkret dato for oppstart her. I første omgang ønsker vi derfor å komme i kontakt med personer som ønsker å vite mer om våre planer. Så snart vi har en prosjektleder på plass vil vi starte prosessen med etablering av prosjekter.

Generelt:
Dersom dette virker interessant ønsker vi at du kontakter Daglig leder, Roald Nesse, for en uforpliktende prat på 406 21 776 eller e-post roald@torrbolig.no

 

TØMRERE

Tørr Bolig AS har alltid behov for dyktige og selvgående tømrere for å møtekomme en stadig økende etterspørsel etter våre tjenester. Tørr Bolig AS leverer tømrertjenester i hovedsak innen rehabiliteringsmarkedet og jobber mye med fuktrelaterte prosjekter. Vi holder til i Storbotn næringspark på Askøy/Kleppestø og påtar oss oppdrag Bergen og i omliggende kommuner. Dersom du er tømrer og er på jakt etter jobb, ønsker vi gjerne at du tar kontakt for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjon

Adresse: Storebotn 65, 5309 Kleppestø

Tlf.: 406 21 776
Epost: post@torrbolig.no

Kontaktskjema