Tømrertjenester

Tørr Bolig AS er godkjent mesterbedrift med over 25 års erfaring fra byggebransjen.

Vi leverer bl.a følgende tjenester:

  • Rehabilitering/renovering
  • Oppussing
  • Bad/våtrom
  • Fasade og tak
  • Etc

Vi har gode samarbeidspartnere på elektrisk- og rørarbeid samt malere og grunn/betong. Vi kan derfor være din totalleverandør i ditt prosjekt.

Vi gjennomfører alt fra mindre jobber som lett oppussing, utskifting av vindu/dører, legging av parkett/laminat etc til større jobber som renovering av boliger, oppføring av tilbygg, bygging av våtrom med mer.
Kontakt Roald Nesse, på mob 406 21 776, i dag for en gjennomgang av ditt prosjekt. Vi stiller på befaring og leverer tilbud på jobben din. Dersom prosjektet krever søknad til kommune etc, løser vi også dette for deg.

Rehabilitering

Tørr Bolig AS gjennomfører alle typer rehabilitering av eldre boliger hvor kjellere oftest er gjenstand for oppgradering og renovering. I de fleste tilfeller er dette grunnet fuktproblemer, sopp og råteskader.

Vi har spesialisert oss på rehabilitering av kjellere hvor kunde ønsker å benytte kjelleren til beboelse. Kjellere i eldre boliger er ofte bygget og brukt som lagringsplass og derfor ikke isolert. Det er også sjelden at eldre boliger ble bygget med fuktsperre mot grunn, og derfor er det svært viktig å gjennomføre de riktige tiltakene for å unngå fuktproblemer når man innreder eldre kjellere til beboelse.

Vi benytter «rom i rom» som løsning i slike tilfeller. Dette betyr i praksis at vi bygger et nytt rom inne i kjelleren med en klimasone mellom de nye veggene og den gamle grunnmuren. Denne klimasonen holdes tørr ved bruk av et avfukteranlegg som sørger for luftsirkulasjon og fuktkontroll av sonen for å unngå kondensering og muggvekst.

Videre er det viktig å ha kontroll på fukten som suges opp i betonggulvet i kjelleren (kapilært). Derfor anbefaler vi (dersom budsjettet tillater dette) å pigge opp det gamle kjellergulvet slik at man får isolert mot grunn samt etablert en fuktsperre før gulvet støpes på nytt. Fuktsperren avsluttes d 4-5cm fra grunnmuren slik at avdamping av fukt fra grunn frigis i klimasonen mellom de nye veggene og den gamle grunnmuren. Avfukteranlegget vi således sørge for at tilført fuktighet ventileres ut av bygget.

Illustrasjon av «rom i rom» løsning:

Kontaktinformasjon

Adresse: Storebotn 65, 5309 Kleppestø

Tlf.: 406 21 776
Epost: post@torrbolig.no

Kontaktskjema